Voli kožu u kojoj si ti uz 6 heroja koji će očistiti, njegovati i nahraniti tvoje lice!

Uz već poznato mlijeko za čišćenje lica, upoznaj i ostale vrhunske proizvode koji će ti svaki dan pretvoriti u nezaboravno spa iskustvo.

Ogledalo zdravog i blistavog tena je kvalitetno pripremljena koža, a čišćenje je osnova svake njege lica, stoga mu svakoga dana posvetite 5 do 10 minuta i koža će vam biti zahvalna. Slijedeći trend proizvoda za njegu kože koji u sebi sadrže sredstva protiv onečišćenja iz okoliša, koja se najviše očituju upravo na koži lica, stvorili smo ovu liniju za čišćenje i njegu s nježnim, ali izrazito učinkovitim proizvodima za lice koji će zadovoljiti i osobe s najosjetljivijom kožom. Krenimo u njihovo otkrivanje. 

 

girls holding natural cosmetics

 

1. Mlijeko za čišćenje lica 

U svom sastavu sadrži moćno ulje ricinusa koje njeguje trepavice i potiče njihov rast, uz dodatak ulja makadamije i vitamin E koji čuva prirodnu vlažnost kože koju ujedno hrani. GLORIA mlijeko za čišćenje neće isušiti tvoju kožu, ono ju čisti i hidratizira pa ga možeš koristiti svakodnevno za održavanje svoje prirodne ljepote.

 

gloria natural cosmetics

 

2. Uljni balzam

Smokva u uljnom balzamu sadrži enzime koji djeluju kao blagi piling i uklanjaju mrtve stanice s kože. Iako većina uljnih balzama samo uklanja make-up, kombinacija ulja koje prirodna kozmetika Gloria koristi dodatno njeguje kožu te je samo čišćenje već početak rituala njege. Tekstura mu je jedinstvena jer se ispiranjem pretvara u mlijeko, a miris neodoljivo podjeća na marcipan pružajući ti tako jedinstven doživljaj za dušu i tijelo. 

 

gloria natural cosmetics

 

3. Pjenica za čišćenje lica

Ključni sastojci pjenice su med, fosfolipidi i niacinamid, oblik vitamina B koji jača kožnu barijeru, pojačava otpornost kože na druge aktivne sastojke. Sjajna je ako u svojoj rutini već koristiš AHA ili BHA kiseline, vitamin C ili retinole. Pjenica za čišćenje lica je ugodna i lagana, ne isušuje lice što ju čini odličnom za otklanjanje toksina i nečistoća svih tipova kože.

 

gloria natural cosmetics

 

4. Tonik za lice

Osim što čisti i vraća pH vrijednost kože, ovaj tonik je i sjajna zamjena maglici za hidrataciju kože. Sadrži laktičnu kiselinu koja radi vrlo blagu eksfoliaciju pa se ovaj tonik može koristiti i na suhoj koži. Korisnom se pokazalo i kod treitiranja kože sklone aknama pa se redovnim korištenjem sprječavaju upalni procesi. Njegova će balansirajuća, hidratantna maglica tvoju dehidriranu i umornu kožu osvježiti u trenu, a kompaktna ambalaža, praktična primjena i ugodan miris dnevnu će rutinu čišćenja lica pretvoriti u pravi spa tretman.

 

gloria natural cosmetics

 

5. Hidratizirajuća sheet maska

Razvili smo prvu bioceluloznu masku domaćega porijekla, a rezultate njenog korištenja primijetit ćeš već nakon prve upotrebe. Sadržana Crvena alga ili Gigartina stellata, hidrira kožu, stvara prirodnu zaštitu od zagađenja, eliminira slobodne radikale i sprječava dehidrataciju. Dodano ulje suncokreta sadrži ceramid identičan ceraimidu VI u našoj koži koji je zaslužan za obnavljanje oštećenih slojeva kože, štiteći ju od vanjskih utjecaja. Baza joj je mliječni serum koji, za razliku od vodenog, nema slijevanja sastojaka tako da se sav sadržaj maske upija u kožu. Odaberi jedan dan u tjednu kada radiš peeling kože nakon čega ju dubinski nahrani GLORIA dvoslojnom hidratizirajućom Sheet maskom. Uz ovaj 15-minutni prirodni tretman, dok maska radi svoje, prepusti se i odmaraj, uživaj u tišini, meditaciji ili omiljenoj glazbi. P.S. Za jači efekt, prije korištenja ju možeš staviti u hladnjak na 10-ak minuta. 

 

gloria natural cosmetics

 

6. Roller za područje oko očiju

Otkrij sve prednosti ovog naoko malenog rollera, ali velikog pomagača kojeg treba svaka žena, no s odličnim adutima i za muškarce. Hidratiziraj područje ispod očiju u bilo kojem trenu uz ovu kremu u rolleru koja stane u svaki džep. Hijaluronska kiselina vlaži ovo osjetljivo područje, a krastavcu se pridružuju pšenične klice koje jačaju tanku kožu ispod oka, potiču cirkulaciju i eliminiraju tamne kolutove. Roller se pokazao učinkovitim i kod uklanjanja sitnih bora oko očiju, uspješno štiti dio oko očiju od štetnih vanjskih utjecaja, a može se koristiti i kao podloga za šminkanje. Njegove tri masažne kuglice efektne su i mehanički, a za još jači efekt može ga se držati i u hladnjaku. 

Naša koža je odraz našeg unutarnjeg stanja, zato - VOLI KOŽU U KOJOJ SI TI! Zaslužuješ svojih 5 minuta, svoj ritual čišćenja i njege koji će tvoju kožu učiniti sjajnom i blistavom i naglasiti njenu prirodnu ljepotu.

 

gloria natural cosmetics

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran