POLITIKA KVALITETE

Gloria prirodna kozmetika je nastala 2014. godine u želji da priroda postane dostupna svima jer spol, dob ili društveni status ne smiju biti prepreka njegovanoj koži. Autentična, jedinstvena i prirodna – prirodan dodatak ljepoti. Od samih početaka usmjereni smo na razvoj visokokvalitetnih proizvoda s ciljem osiguranja zadovoljstva naših kupaca, ali i zaposlenika koji čine temelj našeg poslovanja. Dugoročna je misija postati prvi brend biokozmetike na području Bosne i Hercegovine te renomiran, prepoznatljiv i ekskluzivan brend na području Europske unije.

Primjenom načela i zahtjeva međunarodne norme ISO 9001:2015 težimo ostvarenju stalnih poboljšanja kroz unaprjeđivanje poslovnih procesa unutar tvrtke i dobru koordinaciju svih poslovnih procesa. Sustav upravljanja kvalitetom temelji se na načelima usmjerenosti prema zadovoljavanju postavljenih zahtjeva i ispunjavanju očekivanja naših kupaca. Naš glavni fokus je kvaliteta i sigurnost svih naših proizvoda, a to je ujedno i preduvjet za razvoj optimalnih partnerskih odnosa s kupcima.

Naši kupci imaju povjerenje u nas i proizvode koje nudimo na tržištu te smatramo da je za postignuto povjerenje zaslužna upravo kvaliteta koja nam predstavlja platformu za postizanje održivog rasta i razvoja. Povjerenje temeljeno na kvaliteti, ugledu i visokim standardima koje postavljamo od 2013. godine, kada je Gloria osnovana, naše je osnovno opredjeljenje u svakodnevnom radu i u svim segmentima poslovanja.

Uspjeh našeg poslovanja ovisi o zadovoljstvu kupaca stoga nam je imperativ udovoljiti njihovim zahtjevima i potrebama, a dodatno kreativnim rješenjima i inovativnim sastojcima proizvoda zadovoljiti njihova očekivanja. Samo uz zadovoljnog kupca možemo zauzeti poziciju vodeće tvrtke na području na kojem poslujemo, zadržati izgrađenu reputaciju i stečenu prepoznatljivost.

Naša trajna obaveza upravo je kvaliteta naših proizvoda. Stoga sustav upravljanja kvalitetom, uspostavljen prema normi ISO 9001:2015, održavamo uz osiguravanje bezuvjetne sukladnosti svih naših proizvoda s primjenjivim zakonskim propisima, zahtjevima referentnih normi te zahtjevima kupaca. U tom cilju neprekidno radimo na edukaciji svih naših zaposlenika, kao i na izgradnji i jačanju svijesti o tome koliko je kvaliteta važna. Veliku pozornost poklanjamo kontinuiranom ulaganju u osposobljavanje, izobrazbu i napredovanje zaposlenika. Educirani, motivirani i zadovoljni zaposlenici, njihovo znanje, iskustvo i odgovoran odnos prema radu predstavljaju preduvjete za najbolje rezultate.

 

U Mostaru, 16. studenog 2022. godine

 

Gloria Volarić

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran