Gloria – najbrže rastući brend prirodne kozmetike u regiji!


Prirodna kozmetika Gloria je nastala 2014. godine kao brend prirodne kozmetike na području Bosne i Hercegovine čiji proizvodi imaju EU certifikate, jako se ponosimo Halal certifikatom te uskoro očekujemo i COSMOS certifikat za naš brend.


Kako je nastala prirodna kozmetika Gloria?

Gloriu Galić-Volarić, osnivačicu brenda, inspirirala je želja da za sve osobe, koje je okružuju, ali i sebe kreira najkvalitetniju prirodnu kozmetiku.

Uloge žena i prirode u njenom okruženju su dvije iznimno važne stavke koje ju danas čine upravo osobom kakva jeste. Kreirati vlastiti brend i uspješno voditi kompaniju koja raste iz godine u godinu, te zapošljava sve veći broj radnika, od kojih su većina žene, zvuči gotovo nevjerojatno za BiH uvijete.

Majčina podrška joj je oduvijek bio najveći vjetar u leđa, ali i bake te sestara i kćeri koji su vječiti izvor inspiracije i oslonac. Poduzetničko okruženje u kojemu je odrasla je također imalo veliki utjecaj da sakupi hrabrosti osnovati brend, kao i red, rad te disciplina koji joj nisu bili strani od malih nogu. Znanje o ljekovitom bilju se prenosilo s koljena na koljeno u obitelji što je bio i preduvjet nastanka ovog prirodnog brenda.

Gloria je uz baku prvi puta brala, sušila i učila o ljekovitom bilju te prvi puta brala smilje koje je sada podsjeća na djetinjstvo, a tada nije niti slutila da će proizvodi od smilja biti bestseller zlatna kolekcija ovog brenda.

Danas imaju 150 000 vlastitih sadnica smilja od kojih gotovo zadovoljavaju sve vlastite potrebe za proizvodnju ili nabavljaju od domaćih dobavljača zbog čega je hercegovačko smilje karakteristično za zlatnu kolekciju Gloria proizvoda.

Ispitivanje smilja se vrši u Beogradu, dok se ostali proizvodi ispituju u Hamiltonu u Poljskoj. Proizvodi nastaju od isključivo hladno prešanih ulja za koje je potrebno nešto više vremena i iz kojih nastaje nešto manje ulja, ali vrhunske kvalitete jer se zadržavaju sva svojstva kao što su miris, nutritivni sastojci i slično.

Svoj put je započela nakon završenog fakulteta u Zagrebu i škole fitoaromaterapije, dok je istovremeno brat Marko započeo proizvodnju smilja u velikim količinama. Prvu kremu je napravila upravo sebi uz znanje o svojstvima i procesima obrade ljekovitog bilja koje je stekla tijekom školovanja, zatim ju je podijelila s obitelji i prijateljima u teglicama koji su se oduševili.

Danas se ovi visoko kvalitetni proizvodi čuvaju u privlačnim reciklažnim ambalažama proizvedenim većinskim djelom u Italiji. Svi Gloria proizvodi počinju s prirodom, a da bi njihovo korištenje završilo sigurno za prirodu odabrali smo ambalažu pogodnu za recikliranje.

Priroda kao laboratorij


Kažu da što ne želiš sebi, ne čini ni drugima. Gloria je pomno izabrala 100% prirodne sastojke za vlastite potrebe i ujedinila ih u dnevnu kremu koja je i danas dio zlatne kolekcije i osvaja srca (lica) dama diljem svijeta.

Krenuvši od sebe i vlastitih potreba te iz vlastitog doma (kuhinje) u dvije laboratorijske čašice nije mogla niti zamisliti da će njeni proizvodi odgovarati tolikom broju zadovoljnih korisnika koji su sada već zaljubljenici u prirodnu kozmetiku Gloria, koja im jamči da će uvijek dobiti provjerenu recepturu, 100% prirodno i najbolje za njihovu kožu.

Gloria smatra prirodu svojim laboratorijem iz kojega uzima samo najbolje, provjerene i prirodne sirovine, ono najvažnije razumije njihovu primjenu, svojstva i djelovanja te ih ujedinjuje u originalni autorski recept zlata vrijedan. Svi proizvodi su nastali iz potrebe da odgovore na probleme s kojima se nose ljudi koji nas okružuju, a rješenje je uvijek u prirodi.

Odabir sirovina iz prirode koji savršeno rješavaju datu problematiku, puno ljubavi, truda i testiranja na kraju rezultiraju učinkovitim proizvodom koji nikoga ne ostavlja razočaranim.

Od ideje do polica

Najprije je započeta distribucija u lokalnim apotekama koje su prepoznale kvalitetu, zatim je usljedila suradnja s dm-om u inicijativi ZAJEDNO koja podržava domaće proizvođače te danas možete pronaći gotovo sve Gloria proizvode na policama dm i CM prodavnica te u svim bolje opremljenim apotekama. Na tržištu Hrvatske Gloria proizvode možete pronaći u BIPI i dm poslovnicama na području HR.

Gloria proizvodi se mogu naručiti online i u Srbiji te Crnoj Gori, a brojni korisnici se kriju i na području cijele Europske unije koji Gloria proizvode mogu potražiti putem web shop stranice.

Gloria kao prepoznatljivi hercegovački brend se pronašla na izložbi Expo Dubai, a ostvarena je i suradnja s brojnim influencerima i ambasadorima kao što su Amra Silajdžić Džeko, Ivana Macanović, Marija Hudolin i Naida Kundurović koji ne kriju svoju ljubav i ponos prirodna kozmetika Gloria brendom.

 

 

Kvaliteta i 100% prirodni proizvodi - misija koja se ne smije mijenjati!


Velika potražnja potencijalnih kupaca javlja se u sve više susjednih država, ali i onih dalje, no za Gloriu će kvaliteta proizvoda uvijek biti ispred količine proizvoda na tržištu i sve dok bude u mogućnosti opskrbiti se 100% prirodnim i provjerenim sirovinama za pokrivanje određenih tržišta dotle je sprema ići dalje.

U posljednje vrijeme žene sve učestalije biraju njegovan prirodni look, što nas veseli jer smatramo da je duhovno i tjelesno zdravlje uz prirodne proizvode idealan recept za besprijekoran izgled.

Korisnicama Prirodne kozmetike Gloria obećala je čist, siguran i učinkovit proizvod te će nastaviti da ispunjava svoje obećanje i dalje.

 

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran